• Op 1 juni jl. hebben we de volledig vernieuwde website van SV De Lutte gelanceerd, een mooie nieuwe ontwikkeling voor onze club! De onlangs opgerichte Commissie Digitaal heeft zich de afgelopen maanden ingespannen om een toekomstbestendige, moderne site te realiseren. Voortaan is de website rechtstreeks gelinkt aan Sportlink om programma’s, uitslagen, standen en teamindelingen direct te kunnen bekijken. Daarnaast is de commissie nog bezig met de app van Voetbal.nl of HandbalNL en is sinds kort ook een TV-scherm in de kantine gekoppeld aan het nieuwe systeem.

    Dat nieuwe systeem heeft meer voordelen: zo wordt informatie in de app, op de website en op het TV-scherm automatisch bijgewerkt. Daarnaast beschikken we nu over een eenvoudiger e-mailsysteem en bijbehorende cloudopslag om documenten makkelijker met elkaar te kunnen delen. In de nabije toekomst zullen ook andere mogelijkheden worden geactiveerd: zo kunnen we straks sponsoren een prominentere plek geven in de app, op de website en op het TV-scherm. Het is ook mogelijk om oefenstof voor onze trainers op de website te verzamelen en we bekijken de optie om pushberichten via de app te kunnen versturen. Al met al is er dus nog genoeg om op te pakken, de commissie blijft achter de schermen actief bezig met deze ontwikkelingen!

    De insteek van de Commissie Digitaal is om zich bezig te houden met alle digitale zaken rondom onze club, voor zowel handbal als voetbal. Denk daarbij aan de website, maar ook aan social media, e-mailadressen van onze club, accounts in Sportlink of teamfoto’s in de app. Heb je naar aanleiding van de nieuwe website opmerkingen of verbeterpunten? Of heb je wellicht een vraag in het algemeen? De Commissie Digitaal is te bereiken op digitaal@svdelutte.nl.