• Na het carnavalsweekend & de voorjaarsvakantie hervatte SV De Lutte de competitie weer met een thuiswedstrijd tegen Sportlust Vroomshoop. Ondanks een aantal afwezigen staat er weer een sterk elftal aan de aftrap onder leiding van de heer Floors.
    SV De Lutte begint uitstekend en heeft in de eerste vijf minuten al drie mooie aanvallen weten te creëren waarin de spelers elkaar makkelijk weten te vinden. Helaas ligt er een speler op de doellijn in de weg en belandt een bal op de bovenkant van de lat. Daarna gaat de storm wat liggen en laat Sportlust Vroomshoop 1 zich ook af en toe gelden. Naar mate de eerste helft vordert wordt het niet beter met het spel van SV De Lutte. Desondanks komt het wel op voorsprong, een voorzet van rechts wordt door de keeper niet goed verwerkt en het is Wes Roord die er als de kippen bij is om SV De Lutte op voorsprong te schieten, 1-0!

    In de tweede helft een beter spelend SV De Lutte. Het geeft weinig meer weg en zonder al te groots te spelen weet het de voorsprong verder uit te breiden. Na balverlies in de laatste linie bij Sportlust Vroomshoop is het Luuk Bulter die eerst Wes alleen voor de keeper weet te zetten, waardoor het voor Wes een koud kunstje is om de 2-0 op het scorebord te zetten! Even later, weet Luuk wederom de bal te veroveren en zet hij Wouter Punt 1-op-1 met de keeper van Sportlust Vroomshoop, 3-0!
    Het slotakkoord is voor Boyd Roord die op aangeven van Casper Olde Rikkert de eindstand op 4-0 bepaald. Zo wordt er een ruime overwinning behaald met daarbij als pluspunt dat wederom de 0 is behouden.

    Verder was er in de tweede helft ook nog een mooi moment voor Nils Teggeler, die zijn officiële competitiedebuut mocht maken voor SV De Lutte 1!

    Aankomende zondag staat de laatste wedstrijd van de tweede periode op het speelschema. En wat voor een, SV De Luttte 1 mag op bezoek bij de koploper DTC'07 1! De winnaar van deze wedstrijd kroont zich niet alleen tot periodekampioen maar zal ook de nieuwe koploper worden van de 4A! Wij hopen dan ook op uw support zondag.