• SV De Lutte 2, uitkomende in de 2e klasse op zondag, zoekt voor het seizoen 2023-2024 een trainer/coach!

  Ben jij degene die het komende nieuwe seizoen wil bijdragen om deze jonge ambitieuze spelersgroep de volgende stap in hun doorontwikkeling mogelijk te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wie is SV De Lutte?
  SV De Lutte is een sportvereniging bestaande uit een voetbal- en een handbalafdeling en bestaat sinds 1944. Het totaal aantal leden bedraagt circa 650. De afdeling voetbal heeft 8 seniorenteams (waaronder twee 45+ teams) en 16 jeugdteams.

  Er is een voetbalbeleidsplan 2022-2025. De Technische Commissie, bestaande uit 7 personen, geeft uitvoering aan dit plan. De Technisch Coördinator (Iwan Bult) is verantwoordelijk voor de prestatieteams (waaronder SV De Lutte 2).

  Naast sportieve prestaties wil SV De Lutte ook in de breedte bereikbaar zijn voor leden. Iedereen die wil voetballen, moet deze sport kunnen bedrijven op het door hem of haar gewenste niveau. Het motto is “sportief plezier”.

  SV De Lutte is landelijk bekend om zijn goede accommodatie en is gastheer van diverse nationale en internationale voetbalclubs.

 • SV De Lutte 2
  Het 2e elftal is een belangrijk prestatieteam binnen onze vereniging. Het betreft een jonge groep spelers met veel potentie die zich in de 2e klasse goed weten te ontwikkelen en te presteren, waarbij meerdere jongens in de toekomst spelers voor ons 1e elftal kunnen worden. De doorstroming gebeurt vanuit de jeugd, waarbij de spelers van ons onder JO19-1 in principe doorstromen naar beide prestatieteams 1e en 2e elftal.

  Deze hoofddoelstelling (presteren) gaat samen met spelvreugde, niet alleen op het veld maar ook buiten het veld. De trainer/coach is hier verantwoordelijk voor. Hij verzorgt de training en coaching van SV De Lutte 2 en vervult een belangrijke rol bij het schaduwteam. Hij zorgt voor verbinding binnen de selectie en buiten de selectie met Technische Commissie, hoofdtrainer SV De Lutte 1 en trainer/coach SV De Lutte JO19. Ons 2e elftal traint gelijktijdig met het 1e team op de dinsdag en de donderdag op ons hoofdveld/kunstgras.

  Voor dit elftal is er een keeperstrainer en de fysiobegeleiding is ook goed geregeld. Bovendien heeft het team ervaren begeleiders, waarvan één de vaste assistent-scheidsrechter is.

  De trainer/coach van SV De Lutte 2
  De trainer/coach is verantwoordelijk voor het verzorgen van goede trainingen, waarbij aandacht voor drie belangrijke zaken: fysiek, technisch en tactisch. Hij stimuleert het teamgevoel en motiveert/enthousiasmeert de spelers. Hij is in staat om de talenten van de individuele spelers te onderkennen en optimaal te benutten. Verwacht wordt dat hij in staat is om de individuele spelers en het team een positieve doorontwikkeling kan laten maken.

  De trainer/coach van SV De Lutte 2 dient bij voorkeur in het bezit te zijn van het diploma UEFA C. Hij heeft ervaring met het trainen en coachen van een selectieteam of een (oudere) jeugdselectie. Tot slot moet hij kunnen omgaan met c.q. passen binnen de cultuur van SV De Lutte.

  Enthousiast geworden?
  Informatie over deze functie kun je inwinnen bij onze Technisch Coördinator, Iwan Bult, telefoon 06-23706549.

  Wanneer je belangstelling hebt dan kun je een brief of CV zenden aan Maarten Olde Scholtenhuis, per mail: maarten0109@outlook.com.

 • DOWNLOAD VACATURE